Hop til hovedindhold

Håndterminal pop-ups ved ordreindlæsning

Det er muligt at konfigurere pop-up's på håndterminalen ved ordreindlæsning. Der er lavet en række foruddefinerede muligheder for pop-up's, men det er også muligt at konfigurere sine egne regler for pop-up's via regelmotoren.

Sådan slår du pop-up's til​

Gå til Opsætning, og derefter Håndterminal pop ups under Håndterminalopsætning.

Oversigt over pop-ups​

Oversigt over siden Håndterminal pop ups med de konfigurerede pop-ups

Hver række i tabellen er én konfigureret pop-up med disse kolonner:

  • Aktiv — en grøn prik betyder, at pop-up'en er aktiv; en grå prik betyder, at den er inaktiv.
  • Pop up — pop-up'ens navn.
  • Gælder for — en kort opsummering af, hvad pop-up'en gælder for, f.eks. "Alle ordrer" eller en note om de subsites/mærkater, den er afgrænset til.
  • Handlinger — de handlinger, der er tilgængelige for den pågældende række.

I venstre side af tabellen kan du ændre rækkefølgen ved at trække i de tre vandrette streger; rækkefølgen, der sættes her, er den rækkefølge, pop-ups vises i, når flere gælder for samme ordre.

Hvis en pop-up er lavet via regelmotoren, vil den fremgå på listen, men den kan ikke redigeres herfra. Den skal aktiveres og redigeres fra regelmotoren.

Tilføj en pop-up​

Klik på Tilføj pop up for at åbne en dialog med en liste over de pop-up-typer, der endnu ikke er konfigureret. Pop-up-typer, der allerede har en række i tabellen, vises som utilgængelige, da en eksisterende pop-up ændres ved at redigere dens række i stedet for at blive tilføjet igen. Vælger du en type, åbnes dens indstillingsformular, hvor du kan konfigurere den og gemme for at tilføje den til listen.

Dialog til tilføjelse af en ny håndterminal-pop-up

Rediger en pop-up​

Klik på blyantikonet på en række for at genåbne dens indstillingsformular med den nuværende konfiguration, foretag dine ændringer, og gem.

Dialog til redigering af en eksisterende håndterminal-pop-ups indstillinger

Brug tænd/sluk-ikonet til at slå en pop-up til eller fra uden at miste dens konfiguration, og skraldespandsikonet til at fjerne den helt.